COMING SOON

Coming real soon! Een sneak preview van dit avontuur kan je zien op mijn homepage. Hieronder kan je alvast de intro lezen: Wat waren Sofie (www.sofiephotography.com) en ik hyped toen we er zelf voor kozen om onze droom te realiseren. Nog voordat ik goed en wel mijn aller-aller eerste bruiloft had vastgelegd was dit een droom van mij. Ik kon uren kijken op Youtube naar elopements en intieme bruiloften op de meest mooie plekken van de wereld. Het in beeld brengen van fantastische landschappen én twee mensen die onvoorwaardelijk van elkaar houden heeft iets groots en intiems tegelijkertijd. En nu was het zover!
Lotte en Matthew zijn vrienden van mij. Vier jaar geleden zijn ze samen als vrienden naar New-Zeeland gereisd, ze kwamen als lovers terug en Matt is geëmigreerd naar Nederland voor Lotte. Door je-weet-wel (Covid, I’m looking at you) heeft Matt zijn familie al een tijd niet gezien. Toen ik hoorde dat ze met de camper naar Engeland gingen, voelde ik dat dit een kans was. Ik vroeg of zij als koppel mee wilde doen aan onze ‘styled elopement’ met Sofie, en ze waren meteen enthousiast (thanks again Lot en Matt xx)! Het was fantastisch om te doen, zowel het vastleggen als de mooi en intieme herinnering die Lotte en Matt nu hebben in hun relatie.
Spreekt de klassieke manier van een bruiloft vieren jullie niet zo aan? No worries! Een elopement is een hele intieme bruiloft, waarbij je samen jullie liefde en connectie viert. In trouwkleding gaan jullie samen, of met een kleine groep, hiken naar een mooie plek in de natuur waar jullie je trouwgeloftes aan elkaar voorlezen. Het is jullie dag waarop de liefde tussen jullie tweeën gevierd wordt, dus alles kan en alles mag! Van een intieme picknick, tot een ballonvlucht, paardrijden, surfen, hiken, en ga zo maar door. Zo lang het iets is waar jullie blij van worden, en wat bij jullie past. Stuur me een berichtje met jullie ideeën: ik ben nu al enthousiast!