Play Video

Michael + Marjolein

Op een dag kreeg ik een mailtje in mijn inbox van weddingplanners Sonja en Marjolein (andere Marjolein dan in de film :) van The Pop Up Wedding Company, of ik hun styled shoot* wilde vastleggen. Na het zien van het moodboard was ik helemaal enthousiast: warme kleuren, droog bloemen en een super unieke locatie! Namelijk op het station van Haarlem. Sonja en Marjolein hadden het erg goed georganiseerd en elk detail klopte.
Dit was mijn eerste styled shoot dus het voelde nog een beetje onwennig om te vragen of het ja-woord nog een keer gedaan kan worden, zodat ik het van een ander standpunt kon filmen haha. Maar het kon natuurlijk allemaal, om een zo mooi mogelijk eindresultaat te krijgen. Het was fantastisch om te doen en ik raad al deze leveranciers stuk voor stuk aan!
* Een styled shoot kan je zien als een soort in scene gezette bruiloft. Alle leveranciers die erbij komen kijken laten zien wat ze kunnen. Het stel trouwt niet echt, vandaar dat er ook geen familie of vrienden op te zien zijn. Normaal gesproken breng ik die namelijk heel graag in beeld!