Play Video

Nick + Rony

Een bruiloft hoeft niet zoet te zijn! Ik mocht bij deze fantastische styled shoot* van Marjolein en Sonja van The Pop Up Wedding Company filmen. Bij Fort Uithoorn hebben ze een edgy, stoer maar ook stylish bruiloft neergezet. Voor de koppels die het net iets anders willen vormgeven dan normaal. Rony en Nick zijn een fantastisch, energiek stel wat er helemaal bij paste.
Omdat deze stijl ook anders is dan ik normaal gesproken veel film was het best even uit m’n comfort zone, maar zo leuk om te doen! Ik merkte dat het goed voor me was om even iets heel anders vast te leggen en te editten dan normaal gesproken. Want boy, deze edit is tien keer sneller dan mijn gemiddelde films haha! Enjoy deze één minuut energie bom!
* Een styled shoot kan je zien als een soort in scene gezette bruiloft. Alle leveranciers die erbij komen kijken laten zien wat ze kunnen. Het stel trouwt niet echt, vandaar dat er ook geen familie of vrienden op te zien zijn. Normaal gesproken breng ik die namelijk heel graag in beeld!