MIJN AANBOD

HOE IK TE WERK GA

Door de jaren heen als trouw videograaf, ben ik er achter gekomen op welke manier ik jullie het beste kan helpen.

Met de informatie hieronder kunnen jullie er hopelijk nóg beter achter komen of wij een goede match zijn, en of mijn manier van werken goed bij jullie past.

Het belangrijkste vind ik dat jullie een videograaf kiezen die het beste bij jullie en jullie wensen past, en als ik dat blijk te zijn: YAY! Ik kijk er heel erg naar uit jullie te leren kennen.

love prevails

My Wedding Guide

Let's do this!

Your story is worth telling

/

HOE IK TE WERK GA

Drunk on liFe, joy and happy tears

Een dag zoals geen ander

Yayyy Hoorayyy, het is zover! Vandaag trouw je met de liefde van je leven. Vanaf nu gaan jullie voor altijd samen op avontuur. Hoe mooi! 

Ik kom op tijd aan om mijn spullen uit te pakken en hi te zeggen tegen iedereen, voordat ik begin met filmen. Ik vind het belangrijk dat iedereen (vooral jullie) zich 100% comfortabel en ook enthousiast voelt voor de dag die komen gaat.

No worries voor de shoot! Het is heel normaal om je in het begin een beetje ongemakkelijk te voelen. De fotograaf en ik zullen jullie niet laten hangen. Zie deze tijd vooral als een fijn momentje voor jullie samen, om te beseffen dat het eindelijk zover is.

Ik zal de chameleon zijn die jullie willen dat ik ben. Ik probeer niet te veel op te vallen. Maar dat ik wel op het juiste moment op de juiste plek ben. 

En wat ik erg belangrijk vind: ik zal buiten de shoot om nóóit vragen of jullie iets opnieuw willen doen.

02.

03.

04.

01.

 /

05.

Door de dag heen loop ik rond om er zeker van te zijn dat ik ook de kleine momentjes vastleg, die je later snel vergeet. Een handkusje van je vader tijdens het diner, of een knipoog van oma. Alle momenten die klein zijn, maar steeds waardevoller worden met de tijd. 

Cheers to love!IN HET BUITENLAND

Jullie liefde zonder grenzen

TROUWEN

LET'S CONNECT!

Wat onwijs leuk als jullie willen gaan trouwen in het buitenland!

Een heerlijk vooruitzicht dat jullie misschien wel gaan proosten op jullie liefde in een Franse wijngaard, tot laat in de avond gaan dansen in Toscane, of de liefde gaan vieren in Australië. 

De wereld rondreizen en de liefde vastleggen is een van de meest fantastische onderdelen van mijn werk - ik knijp mezelf nog steeds wanneer ik de kans krijg. Ik heb love stories gefilmd in Schotland, Nieuw-Zeeland, Toscane, Umbrië en Griekenland. 

Als de gedachte aan een destination wedding door jullie hoofd is geschoten: ik ben de videograaf voor jullie! Ik zal mijn stinkende best doen om van jullie trouwfilm een film te maken die jullie weer helemaal terug brengt naar het wedding weekend. 

Stuur mij een berichtje met jullie plannen, en ik stuur jullie mijn specifieke brochure voor bruiloften in het buitenland. 

DESTINATION WEDDING

Jullie locatie vanuit de lucht zien, en de omgeving er omheen, de vogels die door de lucht langs vliegen. Het geeft weer een heel ander perspectief op de omgeving waar jullie liefde wordt gevierd. 

Ik ben een gecertificeerde drone piloot.

Droneshots 

01 / 03

EXTRA OPTIES

( yes, this is your captain speaking )

Dit is een van mijn favoriete manieren om jullie film nóg persoonlijker te maken. Het geeft niet als het een beetje shaky is, of lage kwaliteit. Zolang jullie er een fijne herinnering aan hebben, en dit over 20/30/50 jaar nog steeds willen herbeleven. 

Dit kan het aanzoek zijn, maar ook dat jullie samen aan het camperen zijn, aan het dansen, samen hiken etc. Dit kost niks extra's. 

EXTRA OPTIES

Home video's

02 / 03

Jullie kunnen extra uren toevoegen aan de pakketten die ik heb samengesteld.

Dit kan zelfs nog tot op de dag zelf. Het is niet onwaarschijnlijk dat jullie in de avond zo'n knal fuif geven, dat jullie graag willen dat ik daar wat meer van vastleg. No worries, ik hou onwijs van feestjes vastleggen. Ik ben er graag bij!

Extra uur aanwezig

03 / 03

EXTRA OPTIES

Let's make a difference together!

Geïnspireerd door het concept '1% for the Planet' geef ook ik graag 1% van mijn omzet aan de aarde, om er een betere plek van te maken.

De oceaan heeft altijd al mijn hart gehad- ook al ben ik een schijterd in diep water haha.

Welk pakket jullie ook kiezen, 1% daarvan zal naar de non-profit organisatie The Ocean Cleanup gaan, Dit is een organisatie die wereldwijd plastic en ander afval uit de oceaan haalt, om het vervolgens te recyclen.

Op die manier vieren we jullie liefde, doe ik waar ik het meeste van hou, en supporten we ondertussen ook nog samen een goed doel. Win-win!

FREQUENTLY

 of EEN ANDERE VRAAG? Ik sta voor je klaar.

asked

QUESTIONS

Waar woon je?

Ik woon in Gouda, samen met mijn lief Joost.
Maar ik ben bereid om de hele wereld over te reizen voor jullie liefde!

Wij zijn op een bruiloft geweest waar de videograaf vaak in de weg stond, hoe doe jij dat?

Wat vervelend dat dit jullie ervaring was met een videograaf. Ik doe mijn best om zo onopvallend mogelijk al jullie herinneringen vast te leggen, maar dat ik wel op de juiste plek ben op het juiste moment.

Hoe werk jij samen met fotografen?

De fotograaf en ik zitten in hetzelfde team! We hebben beiden het doel om mooie beelden voor jullie te maken, en daarin helpen we elkaar. 

ROND WELKE TIJD ONTVANGEN WIJ ONZE FILM?

Ongeveer drie tot vier maanden na jullie trouwdatum verstuur ik jullie film.

Film jij bruiloften in het buitenland?

Oooh, duizend keer JA!  Stuur mij een berichtje met jullie mooie plannen. We'll make it work! 

Let's freaking do this!

(een film editten kost namelijk meer tijd dan foto's bewerken)

Hoe kies jij de muziek uit?

Muziek is heel bepalend voor jullie film. Ik kies de (rechtenvrije) muziek voor jullie film zelf uit, op basis van de sfeer en style van jullie bruiloft. 

wat als jij ziek bent op onze bruiloft?

Gelukkig is dit in de zes jaar dat ik dit doe, nog nooit gebeurd! Fingers crossed.

Natuurlijk kan er iets gebeuren, dan heb ik een groep met hele getalenteerde videograven waar ik op terug kan vallen, en die ik volledig vertrouw om jullie dag vast te leggen.

hoe lang film jij al bruiloften?

Naast mij studie heb ik in 2016 mijn aller eerste bruiloft vastgelegd, als bijbaan.

Na mijn afstuderen in 2020 kreeg ik de mogelijkheid om als producent aan de slag te gaan bij een reclame-bureau. Na even getwijfeld te hebben, heb ik mijn hart gevolgd en ben ik full time voor Amari Films gegaan.
Ab-so-luut geen spijt van!