Zó leuk dat je hier bent!

Als kind kon ik op mijn kamer uren door magazines heen bladeren, knippen-plakken & collages maken. Wanneer we met het gezin op vakantie gingen kocht mijn moeder wegwerp camera's voor ons. De helft van mijn rolletje stond meestal vol met de paarden die we tijdens het wandelen tegenkwam- maar hey, een beeldmaker was geboren! 

Na mijn studie aan de film academie mocht ik full-time aan de slag als producent bij een productie bedrijf voor tv-commercials. Iets waar ik al die tijd naar toe had gewerkt, en wat ik wilde. Dacht ik. Toch zei mijn gevoel iets anders. Op dat moment was ik al vier jaar trouwvideograaf naast mijn studie, en ik vond het zó leuk om te doen. 

Ik moest een keuze maken: of full-time verder als producent, of volledig voor Amari Films gaan. No need to say voor welke keuze ik ben gegaan. En wat ben ik blij dat ik deze keuze heb gemaakt! Want jullie liefde vastleggen is één van de mooiste dingen die ik kan bedenken.

En nu zijn jullie hier omdat jullie opzoek zijn naar een tijdloze, artistieke, en liefdevolle film. Good! Ik houd daar ook van, en ik ga m'n stinkende best doen dat jullie film dat wordt. 

Mijn naam is Lotte

It all started with a pile of Vogue Magazines and a disposable camera I got from my mom.

Als kind kon ik op mijn kamer uren door magazines heen bladeren, knippen-plakken & collages maken. Wanneer we met het gezin op vakantie gingen kocht mijn moeder wegwerp camera's voor ons. De helft van mijn rolletje stond meestal vol met de paarden die we tijdens het wandelen tegenkwamen- maar hey, een beeldmaker was geboren! 

Na mijn studie aan de film academie mocht ik full-time aan de slag bij een productie bedrijf voor tv-commercials. Iets waar ik al die tijd naar toe had gewerkt, en waar ik een hele fijne tijd heb gehad.

MIJN NAAM IS LOTTE

a little about me /

ZO LEUK DAT JE HIER BENT!

Hi there! Ik ben Lot. 

AMARI

de betekenis van het woord

VEREEUWIGD.

BLIJVEND.

VOOR ALTIJD.

It all started with a pile of
Vogue Magazines and a
disposable camera I got
from my mom.

Op dat moment was ik vier jaar trouwvideograaf naast mijn studie, en ik vond het zó leuk om te doen. Ik moest een keuze maken: of full-time verder als producent, of volledig voor Amari Films gaan. No need to say voor welke keuze ik ben gegaan. En wat ben ik blij dat ik deze keuze heb gemaakt. Want jullie liefde vastleggen is één van de mooiste dingen die ik kan bedenken.

En nu zijn jullie hier omdat jullie opzoek zijn naar een liefdevolle en (een tikje) artistieke film. Good! Ik houd daar ook van, en ik ga m'n stinkende best doen dat jullie film dat wordt. 


Ik ben niet alleen jullie videograaf.

Ik ben ook de vriendin die je helpt met je jurk,
een drankje voor jullie haalt,
En meedanst met tante Ans.

IK BEN NIET ALLEEN JULLIE VIDEOGRAAF.

IK BEN OOK DE VRIENDIN DIE JE HELPT MET JE JURK,
EEN DRANKJE VOOR JULLIE HAALT,
EN MEEDANST MET TANTE ANS.

Wat mij inspireert

- Your trust, my eyes

Mensen: waar ze enthousiast over worden, hun verhaal, hoe elk persoon verschillend is, hoe handen samen komen.

Natuur: weidse landschappen, water & hoe licht valt

Cinematografie: Terrence Malick, Barry Jenkins, Mark Pellington, Damien Chazelle, 

Fotografie: Helmut Newton, Ed van der Elsken, Robert Doisneau, Vivien Maier, Robert Capa

Muziek: Bon Iver, HAEVN, Daniel Deuschle, Jeremy Loops, Naâman, Dotan, Buxtehude, Imagine Dragons

Schilders: Rembrandt, Michelangelo, Picasso, Monet, Marc Chagall, mijn moeder
MY FAVOURITE THINGS

- naast Amari Films

In mei 2022 ben ik getrouwd met mijn lief, Joost. We hebben elkaar leren kennen via onze studenten-vereniging in Amsterdam.

Naast dat ik van Joost houd, houd ik ook van grafisch design, interieur, hondjes, podcasts luisteren, accessoires, musea bezoeken, hiken & reizen.

Mijn liefde voor reizen komt ook heel fijn samen met het filmen van bruiloften. Ik reis met plezier- en de nodige jetlag, de hele wereld over om jullie liefde vast te leggen! 

Dit was een kleine sneak peek in mijn leven, en een paar van mijn favoriete dingen. Het maakt niet uit wie en waar we zijn. We zijn allemaal verschillend. Geen verhaal is hetzelfde, en daarom houd ik zo van het vastleggen van love stories- en hopelijk ook die van jullie!

Behind the Lens

- hoe ik jullie op je gemak laat voelen

Misschien is mijn aanpak een beetje anders.

Ik begeleid jullie graag tijdens het filmen, maar ik wil jullie bewegingen en manieren van expressie absoluut niet op microniveau beheersen. Ik geloof dat dit je alleen maar in de weg staat om jezelf te zijn, en dat je hierdoor erg zelfbewust wordt. 

In plaats daarvan moedig ik jullie vrijheid aan tijdens onze tijd samen. Ik probeer een fijne omgeving en sfeer te creëren waarin jullie connectie wordt laten zien. Daarom leer ik jullie van te voren ook heel graag goed kennen, zodat ik weet wat jullie belangrijk vinden, en waar jullie juist wel of niet van houden.

Uiteindelijk kan iedereen met een camera films maken, maar mijn missie is om jullie verhaal vast te leggen, en samen iets prachtigs te maken.
"Regen, zon of hagel, ik sta voor jullie klaar!"

Couples

Heartwarming quotes

From my

Lieve Lot, ontzettend bedankt dat je gisteren aanwezig was op onze bruiloft! Je was echt geweldig, en we voelden ons ontzettend op ons gemakt bij je. 

01

02

03

September, 2022

Matthias & Marline

/

Lieve Lot, wat waren en zijn we blij met jou. Je was zo heerlijk bezig op onze dag gisteren. Onwijs benieuwd wat je van onze film gaat maken!

01

02

03

SEPTEMBER, 2022

Caroline & Henri

/

Lieve Lot, we zijn zóóó blij dat jij het bent die onze meest speciale dag vastlegt! Met je lieve karakter en je niet normale talent. We hebben alle vertrouwen in jou, en zijn nu al super excited!

01

02

03

Juli 2022

Janne & Irene

/